Viktig info kring Onsdagsträningarna VT 2020

11 DEC 2019 15:43
Hej alla Skyttevänner Nedan kommer viktig information för dig som tränar på Onsdagar och för dig som vill pröva på skytte.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2019 15:43

Som ni säkert har hört har vi, precis som många andra föreningar, brist på ledare/tränare.

Därför kommer vi under våren förändra Onsdags träningarna. (ni som tränar andra tider kommer inte beröras)

Vi kommer inleda vårterminen med ett pröva-på-tillfälle den 15:e Januari kl 18.00.

Därefter kommer vi enbart erbjuda 10 platser i ett skyttelag per säsong.

Dom som har tränat tidigare och vill fortsätta kommer ha förtur till dessa platser.

Vi kommer inte kunna fortsätta med ”fria starter” utan vi kommer ha träning mellan 18.00-19.00.

Det innebär att man bör vara på plats strax innan 18.00, checka ut gevär och göra sig klar, så man kan börja kl 18.00. Då hinner alla skjuta sina tränings skott och så kan vi ordna en ranking tävling i slutet av varje träning för dom som vill.

Om ni redan tränar hos oss är det bra om ni är ändå är med på pröva-på-dagen och fyller i intresseanmälan för att fortsätta.

ALLA SOM VILL KOMMA PÅ PROVA PÅ DAGEN MÅSTE ANMÄLA SIG TILL SIN TRÄNARE ELLER TILL E-POSTADRESSEN NEDAN. !

Vi hoppas att dessa förändringar kommer leda till bättre och roligare träningar för alla.

Skribent: Niclas Molander
Epost: Adressen Gömd