Skytteutrustning och tillbehör.

Som medlem i vår förening behöver du ingen egen utrustning för att kunna delta i vår ordinarie träningsverksamhet. Har du däremot bestämt dig för att satsa på en skyttekarriär, kan det vara praktiskt att skaffa egen utrustning. Även om du bara motions- skjuter kan det vara ”kul” att ha en egen handske, kom då ihåg att välj en storlek större än din ordinarie storlek. Detta för att inte riskera att din puls i handen vidareförs ut i geväret.

Fråga alltid en tränare om råd innan du köper din utrustning. OBS! Det går inte att köpa poäng. En ny och dyr utrustning kan inte ersätta en dålig skjutteknik. En duktig skytt vinner oavsett utrustning.

Nedan företag har Vi i föreningen god erfarenhet av att handla från:

Uppdaterad: 15 NOV 2016 09:46 Skribent: Lars Grenius
Epost: Adressen Gömd