Drakfinalen vecka 41

13 OKT 2016 08:37
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Drakfinalen vecka 41.

Madeleine Carlander tog en betryggande seger i grundomgången med goda 404,9 poäng, följt av Maria Rikardsson 402,2. Med detta, såg det ut som att en av tjejerna skulle vinna kvällens finalskjutning men Johan Rikardsson röjde allt motstånd, när han efter en tuff final tog sin andra inteckning i det ärofyllda ”Drakpriset”. Trots att han hängde löst med två ”Shoot of” lyckades Johan hantera nerverna och är nu regerande drake.

Ställningen efter den tredje finalen:

Johan Rikardsson            2p.

Niclas Molander              1p.