Killarna sätter personrekord i Eskilstuna

29 JAN 2012 20:01
Vid helgens dubbeltest i luftgevär deltog Botkyrka med Mattias Forsman, Robert Rindå, Louise Engdahl och Sandra Ahlén. Killarna lyckades bäst denna gång då både Mattias och Robert satte nya personrekord.
  • Skapad: 29 JAN 2012 20:01

Mattias sköt 560 poäng på sina 60skott och Roberts nya pers ligger nu på 541p.

Robban sköt även över sitt gamla pers i andra matchen med resultatet 537p, den matchen avbröt Mattias pga. tekniska problem med geväret.

Tjejerna då? Louise hade på sina 40 skott 379p och 377p stabilt och jämt.

Sandra började med 363p men följde upp med betydligt bättre 375p i andra matchen.

Det ser bra ut inför Regionala finalen i Skyttiaden som går i Eskilstuna nästa helg. Där deltar förutom Mattias, Sandra och Louise även vår bästa sittskytt Lovisa Bjare. Dom fem bästa i den tävlingen kvalificerar sig för riksfinalen den 10 mars.