Förbundmästare Grenius bäst i säsongsupptakten

10 APR 2011 19:39
Vid helgens första tävling i korthåll fält i Almunge som var uppstart för säsongen både för Stockholms och Upplandsserien. Vann Botkyrka skyttar klasserna 15,2,3,4 samt lagtävlingen. Lars Grenius bäst av Botkyrkas skyttar och vann klass 4 med 31träff av 36möjliga.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Louise Engdahl vann klass 15 med 25träff Robert Rindå klass 2 med 22träff och Oskar Zettervall segreade i klass 3 med 25träff.

Johannes Wennberg och Thomas Engdahl kom 3.a och 4.a i klass 4 på 27träffar vardera. Mattias Forsman kom på 3.e plats i klass 3 med 15träff. I klass 55 kom Nesa 5.a på 27träff.

Botkyrka hade tre lag till start och bäst gick lag 2 där Nesa, Oskar och Louise sköt, Grattis.

Det var en tuff uppstartstävling då ringrosten lyser igenom på avståndsbedömningen samt att byiga vindar på upp mot 6-8m/s gjorde att resultatnivån var överlag lägre än brukligt.

Resultat Khf Almunge 11-04-10