Medaljörer Grand Final

Fyra medaljer i Grand Final

01 APR 2012 19:34
Två GULD och två Brons blev Botkyrkas medaljskörd på årets Grand Final i luftgevär när Stockholms bästa luftgevärsskyttar gjorde upp om medaljerna
  • Skapad: 01 APR 2012 19:34

Gulden togs av Lovisa Bjare i klass L11 som hade resultatet 401 poäng på sina 40 skott.

Louise Engdahl tog föreningens andra guldmedalj genom att i klass L 15 stående skjuta ihop mycket goda 387.2poäng efter tävlingens bästa finalresultat med 101.2poäng. En bra säsongsavslutning av Louise.

Bronsmedaljerna gick till Oscar Norlin i klass 11 med resultatet 379.1poäng samt till Sandra Ahlén i klass 17 med 364.5 poäng.

I klass 17 kom Rosanna 4.a med 359.3poäng och hon går från klarhet till klarhet och kommer att bli ännu vassare nästa säsong(Rosanna saknas på bilden då hon åkt hem innan prisutdelningen).

Carl Norlin kom på en hedrande femteplats i klass L 13 med resultatet 384.5 poäng.

Alla skyttar sköt en grundomgång om 30 skott för att därefter skjuta tio skott i finalen med decimaltolkning.

Det var årets sista tävling i luftgevär snart dags att plocka fram korthållsbössan.