Grand Final 50m 2016

18 SEP 2016 21:40
Bröderna Grenius återigen tillsammans på tävlingsbanan. Resultat: Två guld.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Bröderna Lasse och Anders Grenius avslutade ban- säsongen med att för första gången på många år, samåka och starta i samma tävling, Grand Final på den anrika ”skyttecentret” i Rosersberg. Dock startade dom i var sin klass, då Lasse som är en mer utpräglad liggande skytt men kan vid behov skjuta skapligt i knästående ställning startade i klass K2 och Anders som är betydligt säkrare i stående än sin storebror skjuter i K3. Resultatet blev två Guld. Anders lyckades efter en säker final visa gamla takter och skjuta hem finalen i dagens största klass med sex startande. Anders grundlade finalen med mycket goda 181p. Lasse däremot hade betydligt färre motståndare men presterade årsbästa med hyggliga 186p. (15 ligg+5 knä) och tog med detta hem guldet i K2.

Resan hem blev mycket trevlig då bröderna slapp kivas om vem som fick guld, då dom nu fick varsitt att visa för mamma och pappa.

Skribent: Tävlingsreporter
Epost: Adressen Gömd