Hoppa till sidans innehåll

Grand Final 50m 2016

18 SEP 2016 21:40
Bröderna Grenius återigen tillsammans på tävlingsbanan. Resultat: Två guld.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Bröderna Lasse och Anders Grenius avslutade ban- säsongen med att för första gången på många år, samåka och starta i samma tävling, Grand Final på den anrika ”skyttecentret” i Rosersberg. Dock startade dom i var sin klass, då Lasse som är en mer utpräglad liggande skytt men kan vid behov skjuta skapligt i knästående ställning startade i klass K2 och Anders som är betydligt säkrare i stående än sin storebror skjuter i K3. Resultatet blev två Guld. Anders lyckades efter en säker final visa gamla takter och skjuta hem finalen i dagens största klass med sex startande. Anders grundlade finalen med mycket goda 181p. Lasse däremot hade betydligt färre motståndare men presterade årsbästa med hyggliga 186p. (15 ligg+5 knä) och tog med detta hem guldet i K2.

Resan hem blev mycket trevlig då bröderna slapp kivas om vem som fick guld, då dom nu fick varsitt att visa för mamma och pappa.

Resultat

Skribent: Tävlingsreporter
Epost: Adressen Gömd

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Botkyrka SKF genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

 

Rankinglista 50m

Rankinglista 10m

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Botkyrka SkF - Skyttesport
Kent Westman, Scheelevägen 2 H
14731 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info