Klubbrekord av Dennis i Hannover

13 MAJ 2012 20:38
Vid veckans internationella tävling i Hannover Tyskland sköt Dennis Trouin en helmatch om 3x40 skott och gjorde det med bravur. 1142poäng på helan är i absolut elitklass i landet och säkerligen klubbrekord. Med resultaten 391 i ligg 377 i stå (bästa svensk, bättre än bl.a Jonas Jacobsson och Anders Wiemo). Samt avslutade med 374 i knästående.
  • Skapad: 13 MAJ 2012 20:38

Mycket imponerande av Dennis att persa på sin första "riktiga" internationella tävling.

Att formen var god bevisades av att Dennis följde upp med 591 poäng i luftgevär 60 skott stående.

Endast Jonas Jacobsson av svenskarna var före Dennis.

Ytterligare en fantastisk prestation. Vad ska det bliva av denna förstaårssenior?!.