Dennis Trouin skjuter för Botkyrka Skf

13 MAR 2012 17:55
Dennis Trouin kommer att skjuta 50m i för Botkyrka 2012.
  • Skapad: 13 MAR 2012 17:55

Dennis har som alla vet Djurö SSF som moderförening. Där skjuter han luft och 6.5. Som alla vet är Dennis en av Sveriges absolut bästa luftgevärsskyttar med landslagsuppdrag 2012 på sin meritlista.

På 50m där han i sin hemkommun saknar träningsmöjligheter kommer Dennis nu att representera Botkyrka och bedriva sin träning tillsammans med föreningens 50m skyttar på Hacksjöbanan. Tillsammans med våra andra duktiga skyttar kommer han att vara en jätteförstärkning för föreningen.

Både som skytt, men även som inspiratör och tränare/ledare för våra skyttar. Dom som har träffat Dennis vet att han inspirerar alla i sin omgivning med sitt sätt att vara och hans vilja att lära ut sina kunskaper till sina träningskamrater.

Vi hälsar Dennis jättevälkommen till föreningen och är stolta att få ha dig i vår förening på 50m vallen.

På tal om 50m skytte så var Mattias Forsman var tillsammans med Dennis och sköt 50m i en testtävling i Eskilstuna den 3 mars. Mattias hade nytt personbästa genom att skjuta 574p på 60 skott liggande. Grattis till det Mattias

I samma tävling gjorde Dennis tävlingsdebut för föreningen och hade 577p på 60 skott liggande och 1131p i helmatchen 3x40skott. Delresultaten var 383p i liggen 372p i stå och 386p i knästående.

Mattias och Dennis är första års seniorer och kommer tillsammans med sistaårsjunioren Oskar Zettervall och Robert Rindå alternativt sportskytteveteranerna Lars Grenius och Frasse Forsell att bilda ett vasst lag med 50m bössan under sommaren.