Flera "pers" i Eskilstuna

16 OKT 2011 18:35
Vid helgen dubbeltest i Sportskytte i luftgevär som var säsongspremiär för våra luftskyttar sattes flera personliga rekord. En pangstart på säsongen.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Oskar Zettervall sköt hela 562p. på 60 skott i första matchen och följde upp med 557p en timme senare. Personligt rekord och en sisådär 40p bättre än fjolårets debut. Träning ger resultat.

Robert Rindå gjorde debut som sportskytt och fick ihop mycket goda 521p.Bra jobbat "Robban" du höll ihop bra trots att du sköt 20 skott mer än vad du är van vid sedan tidigare.

Tjejerna sköt 40 skott och Sandra Ahlén blandade många fina tior med en del skott med mindre valör och sköt 367p i första matchen, för att sedan ha 366p i andra matchen med endast 39 skott. Hon laddade nämligen två skott samtidigt och sköt iväg dom vilket gjorde en helbom och noll poäng på (dom) skotten. Även Sandra hade en bättre tävlingsdebut än förra året.

Louise Engdahl började med att tangera personrekordet på 382p i första matchen för att sedan följa upp med 379p i andra matchen. Precis som Oskar blev Louise tävlingsdebut i år ca. 40p bättre än fjolårets. Som sagt träning ger resultat.

Sammanfattningsvis en bra säsongsdebut av "Lasses lärjungar".

Nästa helg är det nya chanser när Nacka har dubbeltest, då gör både Frasse och Lasse årsdebut och ska försöka ge ungdomarna en match.