Hoppa till sidans innehåll

Regionala kval Luftgevär i Nacka

04 DEC 2011 18:10
Nytt personligt rekord vid regionala kvalet i sportskytte luftgevär i Nacka i helgen . Regionala kvalet är kvalificering till centraltestet som är uttagning till landslaget till EM i luftgevär i februari.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Vid söndagens regionala kval i luftgevär så sköt Louise Engdahl i första omgången 374p och var inte helt nöjd, men revanschen kom snabbt i nästa match då personrekordet 385p kom. Louise blev trea i juniorklassen. Endast Dennis Trouin Djurö Skf och Louise var kvalificerade till denna tävling av länets skyttar. Dennis sköt 577p och precis som Louise bättre i omgång 2 och hade då mycket goda 587p. Louise sköt 40 skott och Dennis 60 skott.

Nu återstår att se om Dennis och/eller Louise resultat räcker till att kvala till Centraltestet i samband med Swedish Cup i Sävsjö. Det sköts regionala kval på fyra platser i landet denna söndag och dom åtta bästa resultaten går till landslagsuttagningen i Sävsjö.

 

Skribent: Thomas Engdahl

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Botkyrka SKF genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

 

Rankinglista 50m

Rankinglista 10m

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Botkyrka SkF - Skyttesport
Kent Westman, Scheelevägen 2 H
14731 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info