Regionala kval Luftgevär i Nacka

04 DEC 2011 18:10
Nytt personligt rekord vid regionala kvalet i sportskytte luftgevär i Nacka i helgen . Regionala kvalet är kvalificering till centraltestet som är uttagning till landslaget till EM i luftgevär i februari.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Vid söndagens regionala kval i luftgevär så sköt Louise Engdahl i första omgången 374p och var inte helt nöjd, men revanschen kom snabbt i nästa match då personrekordet 385p kom. Louise blev trea i juniorklassen. Endast Dennis Trouin Djurö Skf och Louise var kvalificerade till denna tävling av länets skyttar. Dennis sköt 577p och precis som Louise bättre i omgång 2 och hade då mycket goda 587p. Louise sköt 40 skott och Dennis 60 skott.

Nu återstår att se om Dennis och/eller Louise resultat räcker till att kvala till Centraltestet i samband med Swedish Cup i Sävsjö. Det sköts regionala kval på fyra platser i landet denna söndag och dom åtta bästa resultaten går till landslagsuttagningen i Sävsjö.