Swedish Cup Air Guns 2012

13 OKT 2011 10:07
Inbjudan för den 8:onde upplagan av Swedish cup finns nu på webben. Klicka in er på länken nedan, så hittar ni såväl inbjudan som webbanmälan.
  • Skapad: 13 OKT 2011 10:07

Tävlingen genomförs efter samma upplägg som 2011 vilket även innebär att vi behåller samma låga startavgift på 600/500 kr. Dock kommer gevärsskyttarna att se en förändring i B-hallen då extrabanan kommer att få bättre ljus i en annorlunda skjutriktning.

Många skyttar har varit med oss under alla år och likaså väldigt många av våra funktionärer. Stort tack till er alla, det är ni som genom ert arbete gjort tävlingen möjlig. Hur det blir till 2013 är osäkert då det måste fram en ny tävlingsledning om Swedish cup skall leva vidare. Kontakta din sektionsstyrelse om du är intresserad att ta över.

Vi ser fram emot er anmälan och låt oss tillsammans göra 2012 års tävling till den bästa någonsin.

www.swedishcup.nu

Leif Fasth, tävlingsledare