Tre klassegrare i Skyttiadens Stockholmsfinal

11 JAN 2014 20:36
Vid helgens Skyttiadenfinal för Stockholms bästa skyttar så segrade Botkyrka I tre klasser samt kvalade in ytterligare fem skyttar dvs. totalt åtta skyttar till Regionfinalen I Eskilstuna den 1.a februari.
  • Skapad: 11 JAN 2014 20:36

Klassegrarna var Linda Wikner i L 11 Lukas Eliasson i L15 stående samt Louise Engdahl i L17 stående vi lyfter på hatten för er tre.

I klass L13 så tog vi 3 av de 5 platser som stod på spel inför Regionfinalen. Det var Josefin Wickleus, Ninosca Olivares och Ida Forsman som ska representera Botkyrka i Svealandsfinalen.

I klass L 20 kvalade Rosanna Rydholm in genom sin fina fjärdeplacering. Förutom ett stort Grattis till ovanstående skyttar så gratulerar vi även Coach Kenta Westman vars träningsgrupp tog sex av föreningens åtta platser i Regionfinalen.

Det skulle inte förvåna om detta är det största antal skyttar som representerat föreningen på Skyttiadens Regionfinal.

Den 1 februari skjuts regionfinaler på fem platser i landet och de 28 bästa skyttarna i Sverige i varje klass kvalar in till Sverigefinalen som även den går i Eskilstuna i mars månad.