Hoppa till sidans innehåll

Tre klassegrare i Skyttiadens Stockholmsfinal

11 JAN 2014 20:36
Vid helgens Skyttiadenfinal för Stockholms bästa skyttar så segrade Botkyrka I tre klasser samt kvalade in ytterligare fem skyttar dvs. totalt åtta skyttar till Regionfinalen I Eskilstuna den 1.a februari.
  • Skapad: 11 JAN 2014 20:36

Klassegrarna var Linda Wikner i L 11 Lukas Eliasson i L15 stående samt Louise Engdahl i L17 stående vi lyfter på hatten för er tre.

I klass L13 så tog vi 3 av de 5 platser som stod på spel inför Regionfinalen. Det var Josefin Wickleus, Ninosca Olivares och Ida Forsman som ska representera Botkyrka i Svealandsfinalen.

 I klass L 20 kvalade Rosanna Rydholm in genom sin fina fjärdeplacering. Förutom ett stort Grattis till ovanstående skyttar så gratulerar vi även Coach Kenta Westman vars träningsgrupp tog sex av föreningens åtta platser i Regionfinalen.

Det skulle inte förvåna om detta är det största antal skyttar som representerat föreningen på Skyttiadens Regionfinal.  

Den 1 februari skjuts regionfinaler på fem platser i landet och de 28 bästa skyttarna i Sverige i varje klass kvalar in till Sverigefinalen som även den går i Eskilstuna i mars månad.  

Skribent: Thomas Engdahl

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Botkyrka SKF genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

 

Rankinglista 50m

Rankinglista 10m

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Botkyrka SkF - Skyttesport
Kent Westman, Scheelevägen 2 H
14731 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info