Ununge Open 2011

23 MAJ 2011 15:31
  • Skapad: 23 MAJ 2011 15:31

Lördagen den 21/5 avgjordes Ununge Open 2011 och från Botkyrka tävlade Tommy Forsman, Mattias Forsman, Oskar Zettervall och Lasse Grenius. Oskar och Mattias var dom som skötte sig bäst och landade på en tredje resp. fjärdeplats i den sammanslagna klassen ställningar K3 & K4. Tommy och Lasse sköt däremot ”bara” liggande och Lasse som sköt årsbästa på 190p. i omgång 1 slutade på en andraplats i den nya liggklassen (K2-KE ligg). Tommy som genomförde sin andra bantävling, slutade på en hedrande tredjeplats i K1. Solen sken och vinden var tidvis mycket stark, en stor eloge skall ges till arrangörerna som genomförde en mycket välplanerad tävling som vi gärna åker på nästa år igen och då hoppas vi att Louise inte campar istället för att tävla.

Kh Ununge Open 2011

Skribent: Lasse Grenius