Foto: Lars Grenius

Årsavslutning 2016

14 DEC 2016 10:04
Året 2016 är snart till ända och som sedvanligt samlas vi till årsavslutning. Det sker söndagen den 18 december i cafeterian på Hacksjöbanan med start kl. 11.00.
  • Skapad: 14 DEC 2016 10:04

Under några trevliga eftermiddagstimmar ges tillfälle att träffa föräldrar, ledare samt ungdomar under trevliga former. Vi diskuterar, dricker en kopp kaffe/te eller läsk, köper lotter i lotteriet mm.

I sammanhanget skall sägas att föreningen gärna tar emot vinster/priser till lotteriet och tävlingar. Meddela gärna Lasse (0708-78 43 04) i förväg så att vi vet vad som kan påräknas. Kolla gärna med det företag du arbetar i om där kan finnas något bidrag i form av ”Give aways” el. liknande.

Om Ni vill baka något, meddela Lasse detta. Det kommer att serveras till fikat eller som lotterivinster.

Inbjudan

Skribent: Lars Grenius