Botkyrka Kommun höjer säkerheten på Botkyrka Skyttecenter

13 MAR 2020 10:40
Viktig info till alla aktiva medlemmar !
  • Skapad: 13 MAR 2020 10:40

Hej alla skytte vänner

Under våren kommer kommunen införa strängare regler om vem som får komma in på Botkyrka Skyttecenter. Detta är ett sätt att höja säkerheten för oss alla.

För dig som medlem innebär det att du måste ha ett access kort för att komma in genom grinden när du ska träna.

Detta access kort kommer ersätta dagens access "droppe".

För dig under 18år kommer detta vara kostnadsfritt och för dig över 18år kommer detta ingå i den avgift Botkyrka Kommun tar ut som årsavgift för nyttjande av banan.

Därför kommer Stephan Forsström som är kontakt på Botkyrka Kommun upp till banan på Onsdag (18/3) och kommer då fotografera oss alla för dessa access kort. Om du inte kan närvara så skicka oss en bild på This is a mailto link

Har ni några frågor så hör bara av er !

Trevlig helg !

Skribent: Niclas Molander