Botkyrka Skytteförening gästades vid torsdagsträningen

27 MAJ 2011 14:02
Botkyrka Skytteförening gästades vid torsdagsträningen den 26/5 av skyttefantomen Dennis Trouin. Oartigt nog satte han alla på plats genom att vinna träningsfinalen.
  • Skapad: 27 MAJ 2011 14:02

Botkyrka Skytteförening gästades vid torsdagsträningen den 26/5 av skyttefantomen Dennis Trouin. Oartigt nog satte han alla på plats genom att vinna träningsfinalen som för kvällen genomfördes i liggande. Dennis slog ut Louise i sista skottet och fick då också fick revansch mot Louise som kvällen innan vunnit över Dennis i luftgevärstävlingen Sommarpokalen.

Skribent: Lasse Grenius