Botkyrka Skytteförening, ordinarie årsmöte 2012-02-27.

15 MAR 2012 13:37
  • Skapad: 15 MAR 2012 13:37

Årsmötet avhölls enligt vanlig ordning i Hacksjöbanans cafeteria. De närvarande (15 st) fick en rundtur i den nya luftgevärshallen, eller det som håller på att bli en skjuthall. Bygget fortskrider enligt planerna och förväntas stå skjutklar under juni månad. Mötet genomfördes på ca. 1 timme och efter mötet bjöd vår klubbmästare Åke Grann på en fantastiskt god ärtsoppa. Se årsmötesprotokoll samt resultat och verksamhetsberättelse under rubriken: Information från styrelsen.

Jag vill också passa på att tacka för förtroendet jag har fått som ny ordförande i vår mycket fina förening.

Lars Grenius

Botkyrka Skytteförening