Botkyrka tog lagsilver i Kh ställning

27 AUG 2011 20:20
Frasse Forsell, Louise Engdahl och Krister Nilsson Stockholms näst bästa ställningsskyttar.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Vid dagens tävlingar i DM ställning i korthåll lyckades Botkyrka ta en hedrande silvermedalj med det något udda laget Frasse Forsell 54år Louise Engdahl 14år och Krister Nilsson (väldigt många år). Frasse sköt 184p Louise 172p (med ett skott på fel tavla) och Krister 166p. Segrade gjorde Bromma Solna och 3.a kom Södermalm&Liljeholmen. Kul att även Sätra skjutbanor fått elektronik som fungerade alldeles utmärkt. I finalen gick Frasse in som 3.a vilket han tappade till en 4.e plats eftersom bak kappan lossnade under provskotten. Louise avbröt finalen pga. motsolen gjorde att hennes plastringkorn inte syndes i det skarpa ljuset och korntunneln blev i största laget för att centrera den lilla svarta pricken. Krister kämpade på och sköt en fin tia i stå. Sedan sköt han en del andra ståskott som hade betydligt mindre valör än så. Men tur att lagtävlingen avgjordes på grundomgången. Frasse och Louise får väl se till att ha ordning på grejorna tills nästa tävling:). Bra jobbat dessa tre musketörer och även ett stort Grattis till Kenneth Hagenstam och Margareta Ottosson från Bromma-Solna som vann dubbelt samt som sagt även segrade i lagtävlingen. Även ett stort tack till arrangören Södermalm & Liljeholmen för ett mycket bra och trevligt arrangemang.