Foto: Thomas Engdahl Bronsmedaljörer DM Luft

Två medaljer i DM luftgevär stående

18 JAN 2012 14:57
Vid helgens DM startade Botkyrka med fem skyttar. Frans Forsell sköt 40 skott i veteranklassen och fick ihop goda 363p.

Vi hade hälften av startfältet i Damjunior klassen där Louise Engdahl tog en bronsmedalj med goda 378p Sandra Ahlén kom 4.a på 374p och Rosanna 6.a på 346p.

Mattias Forsman tog en bronsmedalj i klass herrar seniorer och hade 550p på sina 60 skott.

Extra grattis till våra medaljörer Mattias och Louise som ser jätteglada ut på bilden efter att ha fått sina DM plaketter med Bågskyttemotiv, hur tänkte StSF där?
Dom sköt vad vi på plats kunde se luftgevär och inte pilbåge.....
  • Skapad: 18 JAN 2012 14:57