DM – Stockholm, 60 skott liggande 2011-06-22.

23 JUN 2011 13:17
Oskar ”Z” Zettervall chockade hela sportskytte Stockholm genom att i sin premiär som sportskytt slå till med personligtrekord och juniormästartiteln.
  • Skapad: 23 JUN 2011 13:17

Oskar ”Z” Zettervall chockade hela sportskytte Stockholm genom att i sin premiär som sportskytt slå till med personligtrekord och erövra juniormästartiteln. Oskar sköt en fantastisk bra serie: 95+95+97+97+96+97= 577p. Detta ger en snittpoäng på hela 9,61/skott. Oskar var en aning sliten efter sin fina prestation men lycklig för att äntligen genomfört en riktig sportskytte omgång. 60 skott liggande är förövrigt en olympiskgren som det tävlas i världen över. Senast vi hade ett olympiskt guld i denna gren var i Sydney 2000 där Jonas Edman stod som segrare.

Lasse Grenius hade däremot inte mycket poäng kvar i kroppen efter urladdningen på förbundsmästerskapet och landade på måttliga 564p. som gav ett snitt på 9,4/skott.

Nu tar vi en välförtjänt midsommarledighet och satsar vidare efter helgen och laddar om inför SM som går av stapeln i slutet av Juli.

Trevlig midsommar.

LasseG.