Förbundets vårluft 2011.

29 MAR 2011 09:54
Oskar ”Z” Zettervall vann på ett övertygande sätt klass L20 i årets upplaga av förbundets vårluft 2011.
  • Skapad: 29 MAR 2011 09:54

Botkyrka Skytteförening har återigen visat att Vi är en förening att räkna med i luftgevärssammanhang. Trots att vår representation var något klen till antalet räknat med bara 3 skyttar så lyckades Botkyrka skyttarna prestera en förstaplats genom Oskar ”Z” som vann L20 på goda 372 poäng, som för övrigt var dagens tredje högsta poäng bland stå -skyttarna. På en andra plats landade Sandra i klass L17 och slutligen placerade sig Lovisa Bjare på en hedrande tredjeplats i klassen L11.

Grattis till Er alla.

Resultat: