Förbundsmästerskap

26 JUN 2020 10:20
På uppdrag av StSF bjuder Stockholms Amatör Förening och Botkyrka Skytteförening in skyttar inom Stockholms Skyttesportförbund till förbundsmästerskap korthåll liggande. Tävlingen skjuts på elektroniska tavlor SIUS Laserscore.
  • Uppdaterad: 26 JUN 2020 10:20

Datum: Lördagen den 22:a Augusti

Plats: Botkyrka Skyttecenter

Mästerskap: Senior, Veteran, Junior

Program:

Grundomgång, klassmästerskap
Samtliga klasser skjuter 20 skott liggande på 16 minuter, föregånget av fritt antal provskott på

6 minuter.
Finalomgång 15 skott liggande
Första 10 skotten på 8 minuter, därefter fem skott ett i taget med 30 sekunder/skott. Föregås av 6 minuter med obegränsat antal provskott.
Final för de 10 bästa seniorerna, 10 bästa veteranerna, 10 bästa juniorerna.

Klasser: K9, K11, K13, K15, K17, K1, K2, K3, K4, KE, K55, K65

Riksmedalj: Elit: 190, K4: 188, K3: 184, K55: 180 och för K65: 170 poäng

Lagtävlingar: Föranmält tvåmanna föreningslag med skyttar som skjuter utan stöd. Penningpriser i lagtävlingen

Starttider: Första skjutlaget kl. 10.00, andra kl. 10.30, tredje kl. 11.00. Kan ändras beroende på antal anmälda. Då vi sannolikt skjuter på varannan bana kan det ev. bli fler skjutlag

Avgift: Juniorer 70 kr. Övriga 120 kr. Föreningslag 60 kr. Betalas på plats tävlingsdagen.

Tävlingsjury: Utses på plats tävlingsdagen.

Föranmälan Senast 18 augusti till This is a mailto link eller direkt i tävlingskalendern

Ange namn, förening, klass, licensnummer och kontaktperson. Startlista publiceras på tävlingsdatabasen Indta senast 21 augusti.

Upplysningar Lennart Pree 070-364 67 66 Servering: Lättare servering kommer finnas.

Anmälan till denna tävling innebär ert godkännande att vi får hantera era personuppgifter samt publicera resultat och bilder på förbundets och föreningens hemsida. Önskar ni slippa detta så ber vi er meddela oss innan tävlingen startar

Arrangör: Stockholms Amatör Förening och Botkyrka Skytteförening

Välkomna!