Förbundsmästerskapet i korthåll liggande 2012.

15 JUN 2012 10:07
Botkyrka Skytteförening skrällde med två silvermedaljer i årets förbundsmästerskap i korthåll liggande.
  • Skapad: 15 JUN 2012 10:07

Mattias Forsman markerade med ett övertygande grundresultat på hela 195p. att han ville vara med och tävla om guldet i årets förbundsmästerskap. Mattias visade på en stadig dagsform då han höll sin andra plats i finalen med en säker skjutning som gav slutresultatet 342p.vilket gav honom det fina seniormästerskapstecknet i silver. Ingen kunde rubba Janne Halling som är i storform och sköt orubbliga 345p. En annan Botkyrka skytt som gjort en stark ”come back” är Anders Grenius som presterade 193p. i grundomgången vilket räckte till en fjärdeplats i seniorfinalen på 335p. Även Anders behöll sin plats efter finalen. Storebror Lasse Grenius som lärt lillebror att skjuta underpresterade och hamnade långt ned i finalfältet på klena 326p.

Åldersmannen Krister Nilsson Startade ngt. svagt i grundomgången med 189p. och klev in på en fjärdeplats i veteranfinalen, tillskillnad mot Botkyrkaseniorerna lyckades Krister klättra i finalen och knep en andraplats efter en bra finalskjutning som slutade på 331p. och ytterligare en medalj till den stora samlingen.

Sammanfattningsvis kammade Botkyrka hem två klassegrar samt två mästerskapstecken i silver vilket jag tycker är ett godkänt resultat av våra Botkyrkaskyttar. Dock tycker jag att vi borde kunnat ställa upp med en betydligt större trupp. Vi hade t.ex. inga juniorer på plats.

Skribent: Lasse G