Föreningsmästerskap korthåll 2012

24 SEP 2012 10:59
Nu har vi avslutat vår korthållssäsong med att avhålla fyramästerskap i ett stort specialkomponerat skjutprogram som inkluderade 20 skott liggande + final, 20 skott ställningar + final. 60 ligg + 20 +20.
  • Skapad: 24 SEP 2012 10:59

Det var ett något klent deltagarantal söndagen den 23/ september med bara sex startande och en rutinerad skytt som hade glömt sitt slutstycke och stod över. Trots detta fick vi se en del fina resultat, vad sägs om Louise Engdahls grymma 188p. i 20 skott knästående och Mattias forsman startade liggen med goda 194p. 60 liggen vanns av Lasse före lillebror Anders Grenius. Dagens överraskning i korthåll liggande stod Rosanna Rydholm för, med en silverplats på fina 323p. följd av Robba Rindå på tredjeplatsen.

Skribent: Lasse G