Föreningsmästerskap ligg den 19/6 2011

05 JUL 2011 12:42
  • Skapad: 05 JUL 2011 12:42

Försommarsäsongen avslutades den 19/6 med föreningsmästerskapet i liggande skjutställning och i samband med prisutdelningen avnjöts sill och potatis samt grillat. Denna sammankomst har en lång tradition och kallas även föreningens högtidsdag.

Segraren i juniorklassen blev något överraskande nog en nykomling Carl Baker som fick glädjen att fästa föreningens guldmedalj på bröstet och om inte det vore nog fick även hans pappa Jimmy Baker samma valör genom seger i den öppna tävlingsklassen för syskon och föräldrar.

Den tuffa seniorklassen vanns av en inte helt okänd mästerskytt, Johannes Wennberg på goda 338p och det var hela 11 poäng mer än föregående års segerresultat.

Nu tar vi en välförtjänt semester och återupptar träningarna den 3 augusti. För några av våra elitsatsande skyttar kommer SM i Eskilstuna den 26,27 och 28/7 vara en av aktiviteterna under semestern. Vi från styrelsen önskar Er alla lycka till.

Resultatlista:

Kh KM liggande 2011