Dubbelseger vid Grand Final i Södertälje

17 SEP 2011 18:35
Endast två Botkyrkaskyttar deltog i Grand Final, men som dom gjorde det.En dubbelseger i klass K3 ställning.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Oskar "Z" var överlägsen i klass 3. Han var i ledning med 5poäng med reultatet 172p efter grundomgången. Louise gick in i finalen som 3.a på 165p.

I finalen skull 5ligg och 5stå skjutas. Oskar var säkerheten själv och hade avgjort redan innan sista skottet var skjutet och vann på 259p. Louise behöll sin 3.e plats tills sista skottet då hon passerade John Jonasson från Frösunda genom att skjuta en 8.a i sista ståskottet mot Johns 5.a. Dubbelsegern var ett faktum. Oskar har på senare delen av säsongen varit den klart bästa ställningsskytten bland våra juniorer.

Eller vad sägs om följande: Oskar segrade i hemmabaneserien, Vann  bortabaneserien och som grädde på moset även överlägsen i Grand Final.

Jättekul att just Oskar får dessa framgångar, träningsflitigare är det inte många i föreningen som är, om någon...

Louise har surfat på Oskars våg och varit tvåa i både bortabaneserien och Grand final just efter Oskar. Starkt jobbat av er båda. Imorgon möts ni igen på JM i korthåll fält, får vi beställa en dubbelseger till?