Hacksjöträffen 2011.

14 JUN 2011 09:00
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Den nyinstiftade bantävlingen på korthåll, Hacksjöträffen avgjordes under söndagen den 12 juni.

Sex olika klassegrare blev det då flera klasser slogs ihop pga dåligt deltagarantal. Det var Botkyrka och Rosersberg som dominerade med skyttar, sju resp. sex st, totalt var det 21 startande på plats.

Tävlingarna avgjordes både i liggande som ställningsskytte.

Botkyrkas Louise Engdahl sköt till sig en dubbelseger genom att både vinna liggande momentet samt ställningsskyttet. Hon har i år verkligen gjort skäl för sin utmärkelse som årets skytt 2010. Att Botkyrkaskyttarna har utvecklat sitt ställningsskytte visar sig tydligt i resultatlistorna då vi besatt de tre första platserna i klassen för  ställningar. 1a. Louise Engdahl. 2a Robert Rindå. 3a Oskar Zettervall.

Liggandeskyttet har tyvärr visat sig vara en svårare uppgift för våra skyttar då endast Louise lyckades vinna sin klass med det något mediokra siffrorna 184+140=324p.  Åke Arbrink, Rosersberg sköt däremot goda 196+146= 342 p. och fick därmed dagens högsta resultat. Krister Nilsson och Lasse Grenius slutade båda på svaga 328p. och placerade sig på varsin andraplats i respektive klass.

Resultat.

Hacksjöträffen 2011