Invigning samt kändistävling den 10/6.

29 MAJ 2012 10:26
Botkyrka Skytteförening i samarbete med Hacksjöbanans skytteorganisation (HSO) inbjuder till invigning av den nya luftskyttehallen samt Botkyrka Skytteförenings 110 -årsjubileum.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

På programmet står bla. Föreningens juniormästerskap, kändistävling med bla. Dogge, Peter Christiansson (auktoriserad Tomten), Fredrik Birging, Martin Melin, Nina Söderquist, Harald Von Koch, Hasse Aro, Uffe Rådbjer och Hillevi Wahl. På scenen underhålls vi även av musikgruppen Divinity som spelar klassiska sommarlåtar. Utöver dessa händelser ges alla möjlighet till ”Pröva På” – stationer med gevär och pistol.

Ta med Er släkt och vänner och upplev en trevlig dag på Hacksjöbanans skjutanläggning.

Alla är hjärtligt välkomna, välmött den 10 juni.

Inbjudan

Skribent: Styrelsen