Kom till skott ! - Tävling

11 OKT 2019 13:57
För alla er tävling sugna finns det nu en tävling som heter Kom till Skott !
  • Skapad: 11 OKT 2019 13:57

Kom till Skott är ett initiativ från Svenska Skyttesportförbundet vars syfte är att skapa en rolig och social aktivitet ute i föreningarna som sporrar träningsmotivationen och samtidigt locka fler skyttar att ladda hem vår nya skyttesportapp. Tävlingen kommer arrangeras två gånger/år; höst och vår. Första upplagan startar 1 oktober och pågår fram till 31 oktober.

Allt du behöver göra för att vara med är att ladda hem Skyttesportappen och skapa ett användakonto där. Klicka sedan på Kom till Skott. Du kan skapa ett eget lag och bjuda in dina klubbkamrater att vara med, eller ansluta till ett lag som någon vän i din förening har registrerat och bjudit in dig till. Ni kan vara 2-6 medlemmar i laget.

Kom igen och starta ert lag !

Skribent: Niclas Molander
Epost: Adressen Gömd