Två klassegrar i Nackaträffen

11 FEB 2012 19:12
Vid helgens tävling Nackaträffen startade Botkyrka med sju skyttar och vi tog två klassegrar genom William och Louise.
  • Skapad: 11 FEB 2012 19:12

Det var i klass L11 där William Andersson segrade i sin första tävling, starkt jobbat.Det bör väl ge William blodad tand att tävla fler gånger. Robert Rindå har din buckla från prisutdelningen och du får den säkert av honom på onsdagsträningen.

En som inte direkt gjorde sin första tävling var den andra segraren som var Louise Engdahl som vann klass L 15 stående med resultatet 401.9 poäng.

I klassen L15 med rem sköt Alexander Frank 403.8poäng och kom på 5.e plats.

I klass L17 tog Sandra Ahlén en bronsplats med 389.7p, i samma klass hade Rosanna Rydholm 373.8p. Det är det klart bästa Rosanna presterat hittills och hon kom på en hedrande femteplats. Rosanna närmar sig föreningens övriga ståskyttar med sjumilakliv, ännu en duktig tjej på väg mot stordåd framöver.

I klass L20 hade vi två deltagare Oskar Zettervall hade oturen att hamna precis utanför prispallen och blev 4.a med fina 382.5p. Tätt följd av Robert Rindå som med sina nya skyttekläder kom på en fin femteplats med 376.7p.

Jättekul att ståskyttarna som är ute och tävlar varje helg nu fick sällskap av sittandeskyttarna William och Alexander.

Om ni tycker resultaten ser lite konstiga ut så beror det på att i denna tävling räknas alla 40 skott med decimaltolkning.