Nackaträffen 12 november

13 NOV 2011 21:17
Lovisa överlägsen på Nackaträffen
  • Skapad: 13 NOV 2011 21:17

Endast sju föreningar var representerade då höstupplagan av tävlingen Nacakaträffen avgjordes. Och inte nog därmed: Bara 21 startande. Botkyrka representerades av 4 skyttar som skulle varit fem, men Louise Engdahl fick i ett sent skede kasta in handduken på grund av en fotskada. Alla hoppas att det snart är ok med foten. Av de våra lyckade nu säkra Lovisa Bjare  i L11. Hon vann på goda 397 efter två olyckliga 9.9:or. Hon hade 30 p tillgodo på tvåan, Daniela Bagghed SoL Sandra Ahlén blev tvåa i sin klass efterett skytte som inte tillhör hennes bästa. Hon nådde 368 p, 8 p mindre än i Mariefred förra lördagen. Oskar Zettervall och Robert Rindå i L20 blev tvåa resp fyra, 376 resp 356. Segrade gjorde Cecilia H Johansson Ununge, 3 p bättre än Oskar.
Vi får hoppas att Nacka kommer igen nästa år. Vi får se till att flera anmäler sig till tävlingen.
Arne Borg