Nationella SM 10m 2012, Eskilstuna & Umeå.

07 NOV 2012 09:59
Lördagen den 3 november gjorde vår talang Rosanna Rydholm debut i SM sammanhang.
  • Skapad: 07 NOV 2012 09:59

Rosanna och Kenta Westman var dom enda representanterna från Botkyrka SKF på årets öppna SM i grenen luftgevär, (nationellt). Trots att Rosanna har relativt lite tävlingserfarenhet tog hon modet till sig och åkte till Eskilstuna för att debutera i SM sammanhang och hon gjorde det med bravur då hon presterade 356p. vilket endast är 5 poäng från hennes tävlingspers. Det resultatet placerade henne på en hedrande 69:e plats av hela 95 startande. Et stort grattis Rosanna.

Kenta Westman gjorde långt ifrån sin första SM –start. Kenta startade i den heta klassen : Veteran, sittande med stöd. Dock var ”kudden” alldeles för mjuk och ostabil, vilket gjorde att kaffet efter skjutningen var Kentas bästa behållningen den dagen.

Skribent: Lasse Grenius