Proppen - Tävling

27 NOV 2020 07:00
  • Skapad: 27 NOV 2020 07:00

Hej Botkyrka Skyttar

Är det någon av Er som vill delta i skyttetävlingen Proppen?

Proppen är en tävling för luftgevär som skjuts på hemmabanan dvs. på Botkyrka Skytte Center för vår del.

För att kunna delta ska ett resultat finnas för antingen 20, 40 eller 60 skott och detta ska vara genomfört senast nu på måndag den 30 november för första omgången. Det som bör poängteras är att varje resultat måste uppnås var för sig. Man kan alltså inte skjuta en 60 omgång och anmäla den till 20+40+60 resultatet

Tävlingens första omgång gäller för hela november så Ni väjer Ert bästa resultat för den månaden. Sedan görs det samma i december och ända fram till sista mars.

Detta är en tävling som alla kan delta i både nybörjare och proffs. Anmälningsavgift är 150 kr per start dvs. per skytt och då är man med i tävlingen som då pågår till 31 mars 2021. Som medlem i vår förening står vi för anmälningsavgiften !

Man räknar de 4 bästa resultaten från de 5 omgångarna så även om man inte har resultat eller skjutit i november så kan man vara med de 4 kommande omgångarna.

KLASSER: Klassindelning enligt följande:

Klass ungdom: skyttar som under året fyller 11 år t o m 20 år

Klass öppen

Klass veteran: skyttar som under året fyller 55 år eller mer

När ni anmäler så ska Ni anmäla i vilken klass och antal skott samt vilket resultat i decimal se exempel:

Kalle Karlsson anmäler sig till Klass Ungdom 20 skott resultat 18,8

Ni som vill anmäla Er och skicka in Ert resultat till tävlingen Proppen 2020-2021 kan maila mig This is a mailto link senast torsdagen den 3 december. Spara också Er skytteutskrift i fall det blir stickprovskontroller.

Återkommer via mail till de som anmält sig med nästa resultatrapportering.

Skribent: Niclas Molander
Epost: Adressen Gömd