Skyttiadens Förbundsfinal

11 JAN 2012 12:51
Fyra Botkyrka skyttar kvalificerade sig för regionfinalen i Eskilstuna den 4 februari i samband med dagens Förbundsfinal i Skyttiaden för både stående och sittande luftgevärsskytte som avgjordes i Nacka.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Resultatnivån var lite lägre än vad vi har vant oss med för dom flesta av våra skyttar den här dagen ändå räckte det till dessa framskjutna placeringar:

L 11 Lovisa Bjare 2.a 383p klar för regionfinal.

L 15S Louise Engdahl 1.a 363p klar för regionfinal

L 17 Sandra Ahlén 3.a 370p klar för regionfinal

L 20 Robert Rindå 356p 6.a

L 25 Mattias Forsman 358p 3.a klar för regionfinal

Mattias skulle skjuta isär om andraplatsen men eftersom han redan åkt hem dömdes han som 3.a.

Så nu är det bara att planera in lördagen den 4 februari för att åka och representera Stockholm i Regionfinalen (Svealandsfinal) som är kvalificering för Riksfinalen i mars, även den i Eskilstuna.

Förra året var Botkyrka representerade av två skyttar i Regionfinalen och det var Sandra och Louise eftersom vi i år är fyra skyttar så har vi blivit dubbelt så bra på ett år.