Foto: Lars Grenius

SM GULD Till Botkyrka Skytteförening.

09 NOV 2016 14:15
Magnus Rydén Svensk Mästare.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2017 11:17

Att Magnus är en duktig skytt och mäter sig bra mot förbundets bästa skyttar visste vi men att han skulle stå överst på pallen när Svenska mästerskapen i sittande luftgevär gick av stapeln den 6/11. Jag har haft förmånen att på nära håll se hur seriöst Magnus tränar och hans stora fokus på kvalité och detaljer vilket nu har visat att hans träningskvalitét ger GULD och inte vilket som helst utan SM GULD. Noterbart är också att han presterade extremt högt resultat, endast 0,1 poäng från Svensktrekord.

Ett riktigt STORT Grattis önskar vi dig från Botkyrka Skytteförening.

Se även notis på förbundets hemsida.

Skribent: Lars Grenius
Epost: Adressen Gömd