Två GULD och ett silver på Solnaträffen

19 NOV 2011 15:16
Vid helgens luftgevärstävling Solnaträffen sköt Louise Engdahl ännu en gång över 380p
  • Skapad: 19 NOV 2011 15:16

Botkyrka startade med tre ståskyttar och en kuddskytt. Lovisa försvarade föreningens färger i klass 11 med kudde och sköt fina 393p vilket räckte till en fin silvermedalj i klassen.

I ståklassen hade Robert Rindå 338p efter en tuff start men bra avslutning.

Sandra Ahlén sköt goda 373p ett bra resultat men som fröken Ahlén dock nuförtiden är missnöjd med, eftersom hon i sina bästa stunder kan så mycket mer.

Trots missnöjet så visade det sig att Sandra vann klass L17, Grattis.

Louise Engdahl har varit jämn runt 380p hela säsongen och så även denna helg. 381p blev resultatet denna gång. Det visade sig sedan vara tävlingens högsta resultat och då också naturligtvis seger i klass L15S

Resultatlistan hittar du under resultatfliken.