Svår korthållsfältskjutning i Almunge

28 AUG 2011 16:30
Upplands skyttesportförbund hade förbundsmästerskap i Almunge i korthållsfältskjutning.
  • Skapad: 28 AUG 2011 16:30

Som alla vet kan åkrarna i Almunge var svårskjutet och så även denna gång med tidvis regn, byig vind mellan 2-8m/s och som det bör på ett förbundsmästerskap vassa avstånd. Inte mindra än 3 av dom 6 målen stod på maxavstånd med en B 13 på 110m som det kanske svåraste målet i den byiga växlande vinden.

Botkyrka var representerat av tre skyttar. Thomas Engdahl lyckades bäst genom att få ihop 33träff och Louise Engdahl kom hack i häl med 30 träffar. Krister Nilsson som inte har samma rutin som familjen Engdahl när det blir svåra förhållanden fick nöja sig med 25 träffar.

Högsta tävlingsresultat var som så många gånger tidigare Ununges Janne Wallerström på 35träff av 36 möjliga.

Fullständiga resultat från tävlingen finns inte i skrivande stund och därför vet vi inte var Botkyrkaskyttarna hamnade i respektive klass.