Team Far & dotter Engdahl satte familjen Wallerström på plats när Rasbo arrangerade korthållsfält söndag den 5/6.

08 JUN 2011 09:31
  • Skapad: 08 JUN 2011 09:31

Korthållsträffen i Rasbo bjöd oss i år på en mycket trevlig fältskyttebana i strålanse solsken och kraftiga byiga vindar, allt som hör en svår tävling till. Rasbo skytteföreningen har under många år arrangerat både ban- och fältskyttetävlingar som alltid varit väl planerade och trevliga. Noterbart är att årets tävling innefattade saft & kaka paus mellan station tre och fyra i gammal äkta fältskytte anda. Ser vi till Botkyrka deltagarnas bedrift kan jag klart konstatera att vi skötte oss mycket väl genom två klassegrar där Louise Engdahl vann den tuffa klassen Khf15 på mycket goda 30 träffar som också var JF –talet för dagen. Lasse Grenius stod överst i listan för klassen Khf4 med 30 träff, tätt följd av Thomas Engdahl på andraplats enbart två träffar efter med 28 tr.

Tack vare Louises goda insats visade familjen Engdahl far & dotter Wallerström vart ”figurerna” skall stå genom att för första gången vinna familjekampen som i urminnestider vunnits av Wallerström. Ett stort grattis till Team Far & dotter Engdahl.

Khf Rasbo serietävling nr.3

Skribent: Lasse Grenius