Terminsstart den 11/1 2017.

11 JAN 2017 08:13
Nytt År, nya tag.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2017 08:37

Vi börjar vårterminen nu på onsdag den 11 januari och vi startar med att undersöka vilka tider som passar respektive medlem för att med start nästa vecka den 18/1 hålla fasta starttider för respektive träningsgrupp. Varje träningstillfälle kommer sedan att genomföras i from av ”skjutlektioner” med ett på förhand planerat träningsprogram.

Vår förhoppning med denna förändring är att säkerställa att alla får samma förutsättning för att utvecklas som sportskytt samt att träningarna blir mer varierande än tidigare ”dropp in” träning.

Förslag på träningsgrupper och starttider är som följer:

Träningsgrupp 1. (8-13 år) Sittande.

Start kl. 17.00

Träningsgrupp 2. (15<) Sittande samt stående.

Start kl. 18.00

Träningsgrupp 3. (21<) Sittande samt stående.

Start kl. 19.00

Skribent: Lars Grenius