Hoppa till sidans innehåll

Test tävlingar i Eskilstuna

13 NOV 2011 21:21
Vid söndagens testtävlingar i Eskilstuna fick tjejerna precis som killarna skjuta 60 skott.
Faktiskt första gången på tävling för både Sandra och Louise.
  • Skapad: 13 NOV 2011 21:21

Det var sista chansen för vårt juniorlag i allsvenskan att skjuta sina 60 skotts serier eftersom resultaten för första omgången ska vara inrapporterade måndag nästa vecka.

Sandra var först ut och sköt som ett superproffs och passerade med poängen 377 efter 40 skott och avslutade otroligt starkt på sista 20 skotten och fick ihop 566p på sin 60skottserie. Fantastiskt bra gjort och en bra revansch för gårdagens Nackaträff. 

En otroligt bra start för laget och Sandra satte ribban för Oskar och Louise som skulle skjuta i skjutlaget efteråt. Oskar börjar också otroligt bra och passerar 40 skott med resultatet 374p och kämpar på bra och slutar på 558p vilket bara är 4 poäng under personsbästat, mycket bra jobbat. Du är ca 35poäng bättre än samma tid förra året.

Lousie har avstått en del träning och tävling denna vecka för att ha möjlighet att genomföra denna första omgång i allsvenskan. En krånglande fot har gjort det omöjligt att stödja på foten i långa perioder i stöten. Men med en 4-5pauser inlagda i matchen så gick det att genomföra med bravur. Efter en lite skakig start med 91 i första serien och paus och "omstart" så kunde hon sedan passera 40 skott på 380p och avsluta starkt och slutade sin 60skottserie med resultatet 570p.

Så Sandras och Louise personbästan på 60 skott ligger nu på 566 respektive 570 poäng. tur för oss killar att dom oftast bara får tävla på 40 skott...

 

Skribent: Thomas Engdahl

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Botkyrka SKF genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

 

Rankinglista 50m

Rankinglista 10m

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Botkyrka SkF - Skyttesport
Kent Westman, Scheelevägen 2 H
14731 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info