Testtävling gevär 10m. 18 oktober.

19 OKT 2012 13:04
Sportskyttesäsongen för gevär 10m. har nu startat och vi i Botkyrka Skytteförening bjöd in till vår officiellt första tävling på vår nya hemmabana som har det preliminära namnet, Hascksjöhallen som ligger belägen på Hacksjöbanans skytteanläggning.
  • Skapad: 19 OKT 2012 13:04

Tävlingen som var sanktionerad av SvSF samt ingår Sverigerankingsystemet lockade 8 skyttar från tre olika föreningar. Dock hoppas vi på ännu större deltagande framöver när alla luftgevärsskyttar har upptäckt vår eminenta skjutbana. Resultaten var hyggliga med tanke på att luftsäsongen precis har börjat. Stockholms just nu bästa luftgevärsskytt Dennis Trouin som varje säsong avverkar ca. 20 000 luftskott per år landade denna kväll på 588p. vilket nu är gällande banrekord. Vår egen Rosanna Rydholm noterade tävlingspersonrekord med goda 361p. Övriga skyttar presterade i stortsätt vad man kan förvänta sig denna tid på säsongen. Pris till dagensghögsta resultat för herrar resp. damer delades ut efter avslutat tävling. Det vart en trevlig kväll med fika och skytteeftersnack. Vi hoppas på fler deltagare vid vår andra testävling som går av stapeln den 15 november. Se resultat i separat prislista.

Skribent: Lasse G