Testtäving i Luft i Nacka

22 OKT 2011 16:18
Vid helgens luftgevärstävling i Nacka startade 5st skyttar från Botkyrka, Vi representerade 1/3 av startfältet, var är alla?
  • Uppdaterad: 21 OKT 2016 08:10

Mattias Forsman i herrjuniorklassen 60 skott stående satte nytt personrekord i årsdebuten genom att skjuta 557p vilket är 7poäng bättre än det förra perset GRATTIS Mattias.

Oskar Zettervall i samma klass visade att han har höjt nivån flera klasser mot förra säsongen, förra helgens 562p och 557p följdes nu upp med mycket goda 552p.

Louise Engdahl visade precis som Oskar att nivån höjts ett snäpp sedan förra säsongen. Nu 378p vilket är i nivå med förra helgens 382p och 379p.

Sandra Ahlén bättrade på årsbästat ordentligt genom att skjuta mycket goda 375p vilket var betydligt bättre än förra helgens årsdebut på 366p samt 367p. Jättekul att föreningen har två så jämna och bra tjejer redan i så unga år. Sandra 16år och Louise 14år.

En som inte är lika ung utan är på väg in i Sportskytteveteranerna vid årsskiftet är Coach Lasse Grenius. Om två månader slipper du jämföra dig med våra juniorkillar genom att skjuta 60skott. Då behöver du ju som veteran bara skjuta 40skott och kan jämföra dig med Louise och Sandra istället. (mycket lättare;)

Lasse jagade drömgränsen om 500p men nådde inte riktigt fram denna gång. 40 skott i framtiden som veteran minskar ju risken för alltför många dåliga skott och Sandra och Louise ser fram mot att ta upp matchen mot dig.