Foto: Lars Grenius

Tores Majkringla 2016. Inga framskjutna placeringar för Botkyrka.

09 MAJ 2016 10:29
  • Skapad: 09 MAJ 2016 10:29

Botkyrka ”Old boys” representerade föreningen i lördags då Tores Majkringla gick av stapeln. Det var första deltävlingen i Nya Stockholmsserien, där den som är bäst i de tre sammanslagna klasserna får 20 poäng och sedan får övriga avdrag för varje poäng de är efter. Alla som sett filmen ”Vi hade i alla fall tur med vädret” kan säkert förstå hur det gick för oss. Sol och värme, knappt ngn. vind men inga samlade skott i centrum.

Föreningsskyttarnas resultat: Lasse G 373p. Kent:a W 366p. Krister N 354p.

Sammanställning Stockholmsserien omg. 1

Skribent: Lars Grenius