Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Grenius

Ungdomstävling i Mariefred den 29 oktober.

31 OKT 2016 09:51
Jesper Gustavsson och Daniel Dag gjorde tävlingsdebut.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2016 10:39

Fem förväntansfulla Botkyrka ungdomar äntrade skjuthallen i Mariefred. Vi som var med i Strorvretshallen fick en riktig ” Flashback” då Mariefreds skjuthall påminner mycket om vår gamla hall som sorgligt nog totalförstördes i branden som drabbade storvretshallens idrottsanläggning. Men nu till de positiva. Jesper och Dan som gjorde tävlingsdebut lyckades över ”min” förväntan att genomföra tävlingen på ett bra sätt. När det är tävling handlar det inte bara om att skjuta och dessutom göra det bra.

Tävlingsmomentet innehåller så mycket mer. Du ska anmäla att du kommit, du ska ta reda på vilken bana du skall skjuta på, du ska plocka fram all din utrustning som förövrigt skall finnas med i din väska. Sist skall tävlingsserien som föregås av provskott fullföljas och allt detta gjorde Jesper och Dan med beröm. Jag kan tillägga att Jesper gav sig på att skruva själv, vilket inte är vanligt i hans ålder. Bra jobbat Jesper.

Att tjejerna dominerar i Skyttesverige är ju ingen nyhet och dagens tävling var inget undantag. Vad sägs om Linda Wikner 399, Sofia 399 ock Karolina 392. Vi kan vara stolta över våra fantastiska tjejer.

Resultat

Skribent: Lars Grenius
Epost: Adressen Gömd

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Botkyrka SKF genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

 

Rankinglista 50m

Rankinglista 10m

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Botkyrka SkF - Skyttesport
Kent Westman, Scheelevägen 2 H
14731 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info