Uppdatering kring Träningar, Covid och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

06 NOV 2020 12:57
Hej alla medlemmar
Som ni säkert har hört har Folkhälsomyndigheten kommit ut med strängare råd i Stockholm pga den ökade smittan.
  • Skapad: 06 NOV 2020 12:57

För allmän information:

- Om ni är sjuka eller har någon i familjen som är sjuk eller har minsta symptom måste vi be er att inte komma till träningen.

- När ni är och tränar måste ni försöka hålla avstånd till varandra.

- Från och med Onsdag 11/11 kommer det finnas desinfektions spray där ni hämtar gevären som ni kan spraya och torka av gevären med om ni vill.

- Hand desinfektion finns utplacerat på flera ställen i lokalen och är fritt att använda

För er födda före 2008 har vi nu också inhandlat munskydd och engångs handskar som också kommer finnas där ni hämtar gevären. Allt för att ni ska känna er extra säkra.

Vi hoppas på detta sättet att vi kan fortsätta med våra träningar för dom som vill.

Självklart är det upp till var och en om ni vill komma.

Trevlig helg !

Tränarna