Vårstart Grupp 1

09 FEB 2021 14:12
  • Skapad: 09 FEB 2021 14:12

Hej alla medlemmar,

Vi vet att ni är många som är sugna på att börja träna så här kommer lite bra och lite dåliga nyheter.

Folkhälsomyndigheten och Botkyrka Kommun har bestämt att det nu är okej att starta inomhus träning för alla som är födda 2002 eller senare.

Det innebär att vi kommer börja med träning för grupp 1 kl 18.00 from 3:e Mars.

Det är samma grupp som tränade i höstas 18.00.

MEN DET GÄLLER BARA DOM SOM ÄR FÖDDA 2002 ELLER SENARE!

Dom dåliga nyheterna är att vi dessvärre inte kan starta Grupp 2 ännu. Det är alltså gruppen som tränade från 19.00 på Onsdagar.

Ni behåller naturligtvis ert medlemskap och så fort som begränsningarna släpps så kommer vi starta även denna grupp. Vi vet bara inte i dagsläget när det kan bli.

Har ni några frågor är ni självklart välkomna att kontakta oss.

Med vänlig hälsning,
Botkyrka Skytteförening