Nyheter från SDF

Föreningarna i Norrtälje skyttekrets bjuder in till Roslagsträffen den 7 februari. Sista anmälningsdag är 31 januari.

Efter en kort tids sjukdom somnade tyvärr vår Grenledare för K-pist och skyttekamrat Hans Wahlgren in några dagar efter jul.

Den 17 januari erbjuds det ett träningstillfälle fältfigursskjutning på Stålboda A. Det är föranmälan senast den 15 januari som gäller så att vi inte blir för många skyttarna som tränar samtidigt.

Kretsfältskjutningen söndagen den 10 januari 2021 i Roslagsbro är flyttad till den 24 januari 2021.

Dags för föreningarna att skicka in förteckning på de skyttar Då förbundet inte har en samlad bild om årtalsdiplom och tidigare utdelade Riksmedaljer

Årets sista förbundsmästerskap har nu avgjorts. Förbundsmästerskap Stående och sittande i Luftgevär.

E-post: botkyrkaskf@gmail.com