Nyheter från SDF

Avtackning på Livgardet

(2020-03-31 19:10)
Mikael Löfberg, chefen skjutfältet Livgardet går i pension och frivilliga skytterörelsen (Svenska Skyttesportförbundet, Stockholms skyttesportförbund och Bromma-Solna skf) genom Ulf Ingmansson, Klas Gustafsson och Johan Berken tackade av honom.

På grund av nuvarande läge har Bromma-Solna beslutat att ställa in figurskjutningen den 4 april och eftersom SM är flyttat till hösten så har grenledare fält beslutat att det inte heller någon SM-träning den 13 april.

Utifrån rådande smittläge, rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den kunskap vi som tävlingsledning besitter, har vi idag beslutat att flytta kretsmästerskapet till hösten. Vi återkommer med nytt datum för tävlingen senare i vår.

Kretsmästerskapet på Livgardets skjutfält 21 mars planeras just nu att genomföras då aktiviteten sker utomhus.

Gotlands skyttesportförbund meddelar idag att Fält SM 18-19 april flyttas fram till 21-22 november.

Årsmötet uppskjutet

(2020-03-13 18:33)

Tre skyttar är klara för att ingå i Stockholms skyttesportförbunds lag vid fält SM på Gotland då de blev förbundsmästare den 7 mars, det är Stefan Lundqvist och Jan Rengbrand för diopterlaget och Thomas Elmberg för kikarlaget.

Vi var trettio skyttar från Stockholms skyttesportförbund tillsammans med ytterligare sjuttio skyttar som bjöds på en utslagsgivande "fältskyttestig" i trakterna runt Simonstorp.

Årsmöteshandlingar 2020

(2020-03-08 13:50)
Styrelsen har beslutat att skjuta upp årsmötet, som skulle ha hållits den 18/3-2020, pga den rådande situationen med Coronaviruset.

Hemmabaneserien omg4 LG

(2020-03-02 19:15)

I söndags bjöd Norrtäljekretsen genom Roslagsbro på en blåsig skjutning med inslag av motsol...

Vinterriksskyttet i Ramselefors fick en Stockholms skytt som mästare, Åke Arbrink Rosersberg på 36 träff av 36 möjliga. Åke vann också GF55 och Mikael Nilsson Bromma-Solna vann GF4.

Ny samlingsplats, Sockenstugan 100 m norr om infart till Roslagsbro kyrka, Anmälan på plats 09,00-09,30

12

E-post: botkyrkaskf@gmail.com