”Prova-på”

OBS! Vi har ingen drop-in för prova på. Man kan bara börja via våra pröva på tillfällen.

Är ni intresserade av att delta vid nästa pröva på tillfälle? Skicka ett mail så återkommer vi ! Nästa pröva på dag är satt till 16:e September 2020. Är du intresserad så skicka oss ett mail på This is a mailto link så återkommer vi.

Träningsverksamhet

Gevär 10m. (Luftgevär)

Luftgevär bedriver vi från mitten på september fram till mitten av april beroende på väder, framförallt temperatur. Ordinarie ledarledda träningsdagar är helgfria onsdagar. Jullov efter Lucia. Vårterminen startar samtidigt med skolorna. 10 platser/skjutlag.

Organiserad föreningsträning sker på onsdagar.

Skjutlag 1: 18.00 – 19.00 Ungdomsträning nybörjare. Var på plats 15min innan start.

Skjutlag 2: 19.00 - 20.00 Kombinerad träning för våra rutinerade skyttar samt vuxen träning för nybörjare. Var på plats 15min innan start

Gevär 50m. 22lr. (Korthåll)

Korthåll bedriver vi från mitten på Maj fram till mitten av september beroende på väder, framförallt temperatur. Ordinarie ledarledd träningsdag är helgfria onsdagar. Sommarlov efter midsommar. Höstterminen startar samtidigt med skolorna. 15 platser/skjutlag.

Organiserad föreningsträning sker på onsdagar.

Skjutlag 1: 18.00 – 19.00 Enbart medlemmar.

Har Ni ytterligare frågar? Tveka inte att fråga Oss.

Varmt välkommen till Botkyrka Skytteförening.

Uppdaterad: 28 AUG 2018 07:33 Skribent: Lars Grenius
Epost: Adressen Gömd