Till alla som är intresserade av att pröva på ! Under terminerna har vi ingen drop-in möjlighet. Om du är intresserad av att börja skjuta är det våra pröva-på dagar som gäller. Nästa tillfälle för Pröva på dagen är inte bestämt i dagsläget, men troligen blir nästa tillfälle i Januari 2021.Vid intresse kontakta oss på This is a mailto link så sätter vi upp er på en intresse lista.

Medlemskap i Botkyrka Skytteförening

Våra skyttegrenar.

Botkyrka Skytteförening är en gevärsskytteförening och vi skjuter enbart gevär. Vi utövar gevärsgrenarna: Luftgevär 10m. samt korthållsgevär 22lr. 50m. (OS- grenarna) Vi följer både nationella och internationella reglementet, även kallat Sportskytte.

OBS! Föreningen bedriver ingen form av jaktskytte, dynamisktskytte eller pistolskytte.

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 08:13 Skribent: Botkyrka SKF